Friday, December 17, 2010

Hadiahnya ialah~

Assalamualaikum...
Untuk beberapa hari yang akan datang Ell tak de kat rumah,so kan mengalami sedikit kesukaran untuk mengupdate blog mahupun update nama2 peserta GA.Harap maklum ya,mungkin sehingga 20 december.Apa2 yang akan diupdate mungkn selepas 20 hb.

Ok hari ni dah tak surprise lagi lah sebab Ell nak reveal hadiah untuk pemenang GA.

So,inilah hadiah nya berupa barang perhiasan rumah,terutama dinding rumah u'ols..heheh
 
 Kedua2 barang ini akan jadi salah seorang 2 orang yang join GA Ell.

 Mengikut nilai,penyangkut kunci ini adalah hadiah pertama akan Ell poskan kepada pemenang pertama yang bertuah.

 Jam dinding kayu adalah yang kedua untuk pemenang kedua yang bertuah yang berjaya dicabut namanya.Bukan cabut nyawa ya..hehe

Ok,dah tau apa hadiahnya,Walaupun tak seberapa,Ell harap u'ols akan suka dan terima seikhlas nya seperti mana Ell ikhlas beri pada u'ols nanti ya.Terima kasih...♥

13 comments:

Dee said...

cantik hadiahnya..tp buat masa skrg dee mmg xde masa nak masuk contest..bw pun kdg2 x abis..untunglah sapa yg menang nti tu..

tomatokering :) said...

wahh! cantek la adiah! nak jdik yg bertuah leh?huu ;)

suffer8zine said...

wahhh lawa la

Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

aien naliza said...

wow! mantop hadiahnya...

tigrismalaya said...

wah,,mmg santekkk uols...bertuah saper dapat..

NuZa said...

cantiknye hadiah...harap bertuah la ea..(=

Ukhti [Aki] said...

huhu bestnye! nak jd yg btuah gak. ^__^

kakyong said...

wah.. 2-2 hadiah pun cantik...
kalo la terpilih... nak sangat jam tu... ;)

Hezesuze said...

cantik adiah tu uols...sape lah yang bertuah dapat kan hehe

SyUhAdA said...

cntik2..~

cHiKakO PiNky said...

fuh...fuh....sy mahu penyangkut kunci itu..=D

rasp said...

woweeee cantiknya hadiah...
untung pemenangnya nanti :)

Nafisa81 said...

cantiknye hadiah...mintak mintak koi dapat le hadiah tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...