Tuesday, May 18, 2010

Acer Aspire One ~PERCUMA!




Nak Acer Aspire One PERCUMA..? Bukan 1 malah 2 buah. Jom ikut Ell join contest di b

log DENAI HATI.Mudah saja nak join.U'ols kena ikut 3 step saja yang mudah dah ditetapkan oleh beliau.Sejajar dengan tagline nya,'HIDUP UNTUK MEMBERI' dia mmg sangat bermurah hati untuk memberi kepada sesiapa sahaja yang bergelar blogger di dunia ini,tidak trmasuk forum,komuniti dan website.

syarat2:-
1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://amanz.my. (tengah cari sponsor untuk hadiah entri terbaik)

 Itu adalah syarat penyertaan,manakala cara dan proses contest ini berjalan u'ols boleh rujuk DISINI

INGAT!!
Tarikh Tutup Penyertaan 
Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010
dan pemenang akan diumum selepas 2minggu tamat contest.

Lama tu,sesiapa saja mempunyai peluang sekiranya mengikut terma yg telah ditetapkan.Pada u'ols yang nak mencuba nasib,apa salahnya.Mana tahu rezeki memihak kepada u'ol untuk memiliki netbook Acer Aspire One dengan PERCUMA.

Saya tahu contest "Hidup Untuk Memberi" dari gengblogger.com dan blog En.BenAshaari





3 comments:

ninaneno said...

mcm nak trylah. nanti. lepas exam. heh.

rasp said...

cam syiok je nak try tapi tu laaa...
bab follow kat tweeter & fb tu yg payah skit hurmmmm....
neway, gud luck iye sis...

~ Lady ell ~ said...

ninaneno>>
jom2..tak kuar modal pun.

rasp>>
alah sis,saje suka2..kebetulan fb dh ada,tweeter tu baru signup..:)

tp kalo dpt best jugak.barang mahal tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...