Thursday, May 13, 2010

Ada show ape nih? (klip)


Salam alls...
Ingat tak posting Ell pasal Aryan yang bikin kecoh tu..alah,yang terkunci kat bilik mandi tu...Haa..kalau u'ols nak tau apa dier buat kat bilik mandi tu lelama,sampai berejam pun die tahan..inilh pe'el die..
Tengok klip bawah ni..

*pause/stop playlist side bar..

Dengar tu,die buat show nyanyi kat dlm...tah bape org penyanyi die panggil.:)
dan disebabkan klip ini telah ditapis oleh pihak yg bertanggungjawab..maka klip itu tak dapat diteruskan.Tapi,pihak rakaman merayu untuk melancarkan klip tanpa gambar..:D

So u'ols,dengar jelah suara nyanyian penyanyi2 undangan dak Aryan..:) Taylor swift ader,miley cyrus ader,lady gaga pun ader...jgn tak caye..hahaha lady gaga ke lady mama..ape2lah!


Ok,dah2 ler tu..mamanya nak masak.Leka melayan budak2 camni...



*posting rengkas utk hari ni..kata org,jgn takde..:)

11 comments:

Yan said...

heheheh macam2..

Dee said...

pergh..menyanyi sakan..

Brilliant Marjan@اداويه said...

ada bakat ni..hehe..lucu sungguh!

e_ja said...

bakal jadi peserta af yg x tau lagi ke berapa ni..hehehe..

Tihara said...

tengah practice ler tu.. :)

ninaneno said...

hahaha... alalalaa... ni rindu kat kampung ni... nak balik... nak balik jenguk anak buah...

huhu...

tapi exam tak abeh lagi...

Shiela Latif said...

aku tak dapat dengar lar sore aryan beb...line tenetku still slow macam biasa...anak ko dah pandai nyanyi2 yer...hihihi, danial pandai tengok kartun lagi..nyanyi lagu pon sebaris lirik jer yang keluar...hahaha

~ Lady ell ~ said...

yan>>
tu lh dier yan..lain ank,lain pe'el dier..

dee>>
budak2 dee..mmg gitu kan..:)

~ Lady ell ~ said...

brilliant marjan>>
hai adik...:)
keletah nak2 mmg mencuit hati..

e_ja>>
haha..awal2 dh kene reject.kalau tk pun,dh tentu2 bapaknye tak mengizinkan...

~ Lady ell ~ said...

tihara>>
suka2 kak..:)

ninaneno>>
syok kan layan budak2 nih.mcm2 perangai derang.

~ Lady ell ~ said...

shiela latif>>
sama jer..katun pun tengok gak,dh maknye pun tengok katun kan...
aih,nyanyi cam parrot ler..ngikut kakaks nyer..padahal bukan die tau pun maknenyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...