Sunday, May 02, 2010

Tag n Award again~


Tag from sis Rasp

1. go to your photo files, select the 8th photo folder.



2. select the 8th photo in that folder.


3. post that photo with the story behind it.


Kalau u'ols perasan kat side bar Ell ni ada beberapa gambar yg berkaitan badminton.Tu sebenarnya aktiviti tetap hsbn Ell.Dia passion sangat dgn badminton nih.Seminggu 4-5 kali adalah perkara wajib.

Kalau nak citer berdasarkan gambar ni,dulu Ell pernah buat n3 pasal hsbn Ell organizekan badminton tournament kat Pontian ni.Jadi Ell pun tak koser nak ulang siar,u'ols KLIK je kat SINI.
4. then challenge 8 blogging friends to do the same.
-shiela
-rini
-myra
-dzana
-lya
-puan tak comei
-yann
-lieya
Ok,next is award yg sweet ni.Mekaseh sis ya.Tanpa segan silu Ell amik award nih.:) Tapi jgn amik sesaje..mesti jawab tag kan..
10 things that makes me happy lalalalalala....

1.anak2 n family sihat
2.dikelilingi orang yang disyang
 3.peluk cium dari orang2 tersayang
4.lawak yang menghiburkan sampai ketawa trbahak-bahak
5.try sesuatu yg baru n menjadi.tak kiralah memasak ke,buat kraft ke..
6.setiap komen yg u'ols beri dlm n3,rasa dihargai.
7.tengok orang lain happy
8.kalaulh dpat turunkan berat badan.sekarng ni berat bdn tk ideal.
9.dengar music yg happy
10.boleh jadi sahabat yang disenangi.:)

10 bloggers seterusnya yang terpilih

-ratna
-ninaneno
-shiela
-mamarempit
-tihara
-myra
-finee
-ct rahani
-diana
-bspotgurl



*Haaa..kan dh kena."namamu kini jadi sebutan" Tulah die,u'ols ni kalau tk list kan nama sorang kesorang,buat donno je kan.U'ols amik ni dgn awards yg 30 April tu sekali ya. Amik tau!! 







8 comments:

rasp said...

tabik lah kat u sis...
berdesup settle ini tag...
makacih sudi terima & buat...
i pun suka kalo leh buang berkilo2 lemak i nie hehehehe

Shiela Latif said...

mekasih ell...aku mabik award kat bawah tue tau...yang tag pisture tue aku dah penah buat...macam aku tag ko dulu...hukhukhuk nanti aku link kan k :)

ct rahani said...

maceh kak kasi taq tuh.. utang dulu k.. ada mood nanti baru settle.. ekeke...

bspotgurl said...

Lady Ell - Thanks for the TAG. I'm done with it :)

ninaneno said...

eheee... nanti saye amik secara besar-besaran...sekarang bz dengan exam plak =)

neway, tenkiu ye kak ell =)

~ Lady ell ~ said...

rasp>>
seronok sis buat tag..:)
tu lh kan..bila nk buang lemak ekk.dh tepu sgt kot..:D

shiela>>
ok,no problem..

~ Lady ell ~ said...

ct rahani>>
ikut suka u...:)

bspotgurl>>
ok,dh cek dah...tq.

ninaneno>>
alamak! ye ke tgh exam..rasa bersalah plak bg kat kamu..:)

~ Lady ell ~ said...

nina>>
eh nina,tp award diwajibkan ya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...